Glumacka ekipa

Gordan Kičić

Rođen je u Beogradu 1977.godine. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2001. godine. Igrao je u više od 20 filmova i TV serija. Neke od njegovih značajnijih uloga su u filmovima: "Mala noćna muzika", "Sedam i po", "Kad porastem biću Kengur". Dobitnik je nagrade Car Konstantin za uloge u filmovima "Turneja" i "Čekaj me ja sigurno neću doći" i Velike povelje za ulogu u filmu "Nataša". Uloga u ostvarenju „Mala noćna muzika”, donela mu je nagradu za najbolju mušku ulogu na festivalu u Novom Sadu. Stalni je član Ateljea 212.

Rade Šerbedžija

Rođen je 1946.godine u mestu Bunic u Hrvatskoj. Poznat je filmski, televizijski i pozorišni glumac, pesnik i muzičar. Radio je sa mnogim svetski poznatim imenima, a internacionalnu slavu je stekao tokom 90-tih godina. Njegova filmografija broji više od 150 naslova, a neki od poslednjih su: “Harry Potter and the Deathly Hallows”, “Kao rani mraz”, “Middle Men”, “Thick as Thieves”, “Batman Begins”, “Love life” i drugi.

Uliks Fehmiu

Rođen je 1968. godine. Glumio je u filmovima kao što su: "Beli beli svet", "Sutra ujutru", "Crni bombarder", "Vizantijsko plavo" itd. Sa velikim uspehom igrao je i u pozorištu. Kao producent potpisuje se na filmu „Beli beli svet” i pozorišnoj predstavi „Diplomac”.

Jelena Ðokic

Rođena je u Splitu 1977. godine. Stalni je član Ateljea 212. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti na Cetinju 2001.godine. Neki od njenih poslednjih filmova su: "Čekaj me ja sigurno neću doći", "Sutra ujutru", "Turneja", "Diši duboko" i drugi.

Milica Mihajlović

Rođena 1972. godine u Beogradu. Diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1995. godine u klasi prof. Predraga Bajčetića. Stalni je član Ateljea 212 od 1998. godine. Ostvarila je uloge u filmovima: „Čekaj me, ja sigurno neću doći", "Beli beli svet", "Princ od papira", "Sedam i po", "Mrtav ’ladan"...

Predrag Ejdus

Rođen je u Beogradu 1947. godine. Radi kao glumac i profesor. Neka od njegovih poslednjih ostvarenja su: "Šišanje", "Miris kiše na Balkanu", "Ulica lipa", "Zona Zamfirova"... Nastupa u brojnim pozorišnim predstavama.

Petar Božovic

Rođen je 1946. godine u Zemunu. Studirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju. Godine 1969. postaje stalni član Ateljea 212 da bi 1984. godine prešao u status slobodnih umetnika. Ostvario je uloge u brojnim filmovima kao što su: "Konji vrani", "Šejtanov ratnik", "Mala noćna muzika", "Nož", "Tri letnja dana", "Lepa sela lepo gore", "Crni bombarder", "Braća po materi" i mnogi drugi.

Bojan Žirovic

Diplomirao je glumu na FDU u Beogradu u klasi prof. Arsenija Jovanovića 1994. godine kada i postaje stalni član pozorišta Atelje 212. U njegovu filmografiju ulaze ostvarenja: "Donau, Duna, Dunaj, Dunav, Dunarea", "Lepa sela lepo gore", "Paket aranžman", "Mi nismo anđeli".

Aleksandar Ðurica

Rođen je 1969.godine u Novom Sadu. Pozorišni je i filmski glumac. Igrao je u filmovima "Beogradski fantom" i "Jesen u mojoj ulici" kao i u televizijskoj seriji "Sva ta ravnica".

Miki Krstovic

Roden je 1950. godine u Beogradu. Diplomirao je glumu na FDU u Beogradu 1977. godine u klasi prof. Milenka Maričića. Igrao je u preko 70 filmova, neki od njih su: "Optimisti", "Profesionalac", "T.T. Sindrom", "Mrtav 'ladan", "Ona voli Zvezdu", "Ni na nebu ni na zemlji", "Noć u kući moje majke", "Poslednji krug u Monci"...

Marko Baćović

Rođen je 1957.godine u Nikšicu. U njegovu filmografiju ulaze ostvarenja kao što su: "Zaboravljeni", "Kaži zašto me ostavi", "Crni Bombarder", "Do koske", "Tri letnja dana", "Kordon"... član JDP-a.

Marko Janjić

Rođen je 1982. godine. Glumio je u filmovima: "Zona mrtvih", "Nije on takav"...

film ustanicka ulica sponzori film ustanicka ulica produkcija kombajn